Jak se k nám přidat?
Page 1 of 1
Jak se k nám přidat?
Zamlouvá se Vám náš klan, splňujete všechny podmínky pro přijetí a rozhodli jste se že se k nám chcete přidat, ale nevíte jak?
Jednoduše napište zde do tohoto topicu že se zajímáte o členství v našem klanu, nezapomeňte uvést svůj SC2 nick a character code, jaká jste liga, rasa a můžete přidat i něco o sobě, jako kolik vám je let nebo kde bydlíte.
Pokud chcete naši odpověď co nejdříve, můžete kontaktovat Gwynnbleida, Sceletonxe nebo Reindeda přes skype, který je uveden v sekci "Kdo jsme" - členové klanu - a my vám odpovíme co nejdříve to půjde.
Podmínky pro přijetí do Manévruj:
1) Být diamond nebo master.
2) Být starší 15 let.
3) Být aktivní, snažit se hrát Starcraft co nejvíce, samozřejmě podle svých možností.
4) Good manner! Toto je velmi důležitý bod. Pokud budete věčný pesimista a na chat si přijdete jedině zanadávat, u nás místo nenajdete.
Příklad jak by přibližně mělo/mohlo vypadat zažádání o členství:
Liga: Low diamant, ale rychle se zlepšuji
Rasa: Jsem imba zerg a nestydím se za to!
Server: EU
SC2 ID: Brokolice#123
Věk: Je mi 80 let, Parkinson mi dodává APM
Něco navíc: Jsem z Prahy, rád jím klobásy s křenem, na starcraft můžu každý den, rád bych hrál clan wary a mám železné koleno.
Jednoduše napište zde do tohoto topicu že se zajímáte o členství v našem klanu, nezapomeňte uvést svůj SC2 nick a character code, jaká jste liga, rasa a můžete přidat i něco o sobě, jako kolik vám je let nebo kde bydlíte.
Pokud chcete naši odpověď co nejdříve, můžete kontaktovat Gwynnbleida, Sceletonxe nebo Reindeda přes skype, který je uveden v sekci "Kdo jsme" - členové klanu - a my vám odpovíme co nejdříve to půjde.
Podmínky pro přijetí do Manévruj:
1) Být diamond nebo master.
2) Být starší 15 let.
3) Být aktivní, snažit se hrát Starcraft co nejvíce, samozřejmě podle svých možností.
4) Good manner! Toto je velmi důležitý bod. Pokud budete věčný pesimista a na chat si přijdete jedině zanadávat, u nás místo nenajdete.
Příklad jak by přibližně mělo/mohlo vypadat zažádání o členství:
Liga: Low diamant, ale rychle se zlepšuji
Rasa: Jsem imba zerg a nestydím se za to!
Server: EU
SC2 ID: Brokolice#123
Věk: Je mi 80 let, Parkinson mi dodává APM
Něco navíc: Jsem z Prahy, rád jím klobásy s křenem, na starcraft můžu každý den, rád bych hrál clan wary a mám železné koleno.
Page 1 of 1